10.İSTANBUL KASTAMONU GÜNLERİ 2016

Belediyemiz bu yıl, Kastamonulular Derneği (KAS-DER) ve şubeleri tarafından 10.su düzenlenen, Kastamonu Valiliği, Kastamonu Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları tarafından desteklenen, İstanbul’da Kastamonu Günleri 2016 etkinliğinde yer alacaktır. Etkinliğin açılışı ilimiz ve tüm ilçelerinin katılımı ile 17 Kasım 2016 Perşembe günü başlayacak olup tüm vatandaşlarımızı, Kastamonulu ve Küreli hemşehrilerimizi 10.İstanbul Kastamonu Günleri 2016 etkinliğine davet ediyoruz. Küre Belediyesine ait kilim atölyesinde Küreli bayanlar tarafından dokunan meşhur el dokuması Küre Kilimleri stanttaki yerini alarak ziyaretlerinizi bekliyor.

Etkinlik, 17-20 Kasım 2016 tarihlerinde Maltepe Sahil etkinlik alanında yapılacaktır.