Belediye Başkanımız Kamil AYDINLI’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile İlgili Mesajı

8Mart

Kadınlar toplumumuzda en özverili, fedakar, üretken ve çalışkan bireylerdir. Aile kurumunun temel yapı taşı olan ve aile hayatımızın önemli aktörleridir. Kadınlarımız eş olarak, anne olarak yaşam boyunca her alanda zor ve önemli sorumluluklar üstlenmektedirler.

Kurtuluş Savaşının kazanılmasında gösterdikleri destansı başarılar hafızalarımızdadır. Savaş sonrasında da ülkemizin uygarlıklar seviyesine ulaşması için yaptıkları çalışmalar ile başarı sağlamışlardır.

Kadınların toplumda güçlerini ortaya koymaları hem kendisine hem ailesine hem de topluma değer sağlayacak ve o milleti iyi bir yaşam düzeyine ulaştıracaktır.

Daha uygar ve sağlıklı bir toplum ve gelecek için kadınlara her zaman ihtiyaç vardır. Kadınlara verilmiş bu güzel güne saygı duymalı ve onları sadece bir günle değil her zaman hatırlamalıyız.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanan, başta Şerife Bacı’nın torunları olan Kastamonulu kadınlarımızın ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı günler dilerim.

Kamil AYDINLI