İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ NEDENİYLE YÜRÜYÜŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15 Temmuz hain darbe girişimi ve Milli İrade Milli Duruş ve Demokrasi bayramının 2. Senesi Küre İlçemizde saygı ile anıldı. Küre Orman İşletme Müdürlüğü önünden başlayan korteks İlçe Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanımız Kamil Aydınlı, İlçe Jandarma Komutanı Metin Lüle, İlçe Emniyet Amiri vekili Kadri Yavuz, İlçe Savcılarımız, Hakimlerimiz, Kurum İdari Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve STK temsilcileri ile halkımız katıldılar. Korteje mehteran, Askerler ve öğreciler eşlik ederken, Küre Belediyesi Festival alanında kurulan platforma kadar süren kortejin sonunda Hain Darbe Girişimi ve halkımızın mücadelesini anlatan sinevizyon görüntüleri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ım ulusa seslenişi ve konuklarımızın konuşmaları ile devam etti. Programın sonunda İlçe Milli Eğitim tarafından düzenlenen 15 Temmuz Turnuvasında derece yapan takımları kupaları taktik edilirken sporcular Belediye Başkanım Kamil Aydınlı’ya Türk Bayrağı hediye ettiler.