İSTANBUL VALİSİ SAYIN VASİP ŞAHİN VE KASTAMONU VALİMİZ YAŞAR KARADENİZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİLER

İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin ve Kastamonu Valisi Sayın Yaşar Karadeniz bu gün ilçemizi ziyaret ettiler. Hükümet konağı önünde İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ile Kurum İdari Amirleri tarafından karşılanan Valilerimiz, İlçe Kaymakamımızı makamında ziyaret ettikten sonra Belediye Başkanımız Kamil Aydınlı’yı da makamında ziyaret ettiler. Daha önce Küre İlçe Kaymakamlığı görevini de yürüten Vali Şahin, Başkanımız Kamil Aydınlı’dan yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldılar. Ziyarete İlçe Kaymakamımız Fatih Kayabaşı ile beraber Seydiler İlçe Özel İdare Müdürü İsa Kılıç, İl Genel Meclisi Üyemiz Muzaffer Gülsoy, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Bakır ve CHP Küre İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş’ta eşlik ettiler.