”İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ ve MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA” PROGRAMI DÜZENLENDİ

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilmesinin 96. yıldönümü ve İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u Anma programı düzenlendi.

12 Mart 2017 Pazar günü saat 16:00’da Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen programa Kaymakamımız sayın Fatih KAYABAŞI, Belediye Başkanı sayın Kamil AYDINLI, İl Genel Meclisi Üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Küre Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerince hazırlanan ve sunulan program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Öğrencilerin okudukları şiirler ve sergiledikleri tiyatro gösterisi ile sona erdi. Program sonunda Kaymakamımız Fatih KAYABAŞI ve Belediye Başkanımız Kamil AYDINLI ile diğer konuklar Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Atölyelerini ziyaret ettiler.

IMG-20170312-WA0007

IMG-20170312-WA0012