KASTAMONU VALİMİZ SAYIN YAŞAR KARADENİZ İLÇEMİZDE DÜZENLENEN ‘VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISI’NA KATILDILAR

Küre İlçe Kaymakamlığımız tarafından tertip edilen ‘Vatandaşla Buluşma Toplantısı’ tertip edildi. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıya başkanlığını Kastamonu Valimiz Sayın Yaşar KARADENİZ  yaparken, Kastamonu’dan tüm kurum ve kuruluşların idari amirleri katıldılar. Orman ve Su İşleri Kastamonu İl Müdürü Hayati Özgür, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık, İl Sağlık Müdürü Sadettin Yazı, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Turgay Karabulak, Alay Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, DSİ Kastamonu İl Müdürü Gökhan Gündoğan, Karayolları Şube Müdürü Mahmut Ziya Sarı, İl Koordinasyon Müdürü Ayhan Karabulut ve Diğer kurum ve kuruluşların idari amirleri ile ilçemiz kurum amirleri ve merkez ve köy muhtarları katıldılar. Toplantıda merkez ilçe ve tüm köylerimizin sorunları dile getirilirken kurum yetkilileri ise yapılan çalışmalar ve yapılabilecek çalışmalar ile alakalı bilgilendirmelerde bulundular.