LEADER PROGRAMI ANKARA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

LEADER Bölgesel Kalkınma ve Destek Programı kapsamında Belediye Başkanımız Kamil Aydınlı bölgemizi temsilen Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın toplantısına katıldılar. Toplantıya Bölge Başkan Yardımcı sıfatı ile katılan Aydınlı, “Küre ilçemiz başta olmak üzere, bölgemizi kapsayan 9 ilçeyi içerisine alan Kuzey Kastamonu Bölgesi çalışma programımız kapsamında hazırlıklarımız devam ediyor. Bölgemizin tarihi ve kültürel dokusunu ilmek ilmek insanlarımıza işlemek, turistik anlamda kalkınmak ve ekonomik faaliyetlerin gelişimi açısından bir takım çalıştay ve hazırlık yaptık. Programımız da büyük ölçüde sona yaklaştık. İlk günden beri söylediğimiz gibi ilçemiz, bölgemiz ve en önemlisi birey birey bütün girişimci ve esnaflarımız için çok büyük bir atılım olacak. Yapılacak olan yatırımlar ve hibeler ile esnafımız ve girişimci dostlarımız çok daha rahat faaliyetlerini sürdürebilecekler. Buraya davet ederek bizleri onurlandıran ve destek olan başta bakanlık yetkilisi çalışma arkadaşlarımıza, ilk günden beri desteğini esirgemeyen program rehberimiz İrem Emir Hanıma, İl Tarım Müdürümüz Osman Yaman Beye ve diğer bütün çalışma arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıya Bakanlık görevlilerinin yani sıra Kastamonu İl Tarım Müdürü, Leader Temsilcileri, Program Rehberi İrem Emir, Güney Kastamonu Bölge Temsilcisi (Taşköprü) Ceyhun Çorbacı ve diğer program üyeleri katıldılar.

img-20161203-wa0008

img-20161203-wa0011