SOKAK KÖPEKLERİNİN KISIRLAŞTIRILARAK BAKIMLARI YAPILDI

Bugün, Çevre ve Orman Bakanlığı Milli Parklar Müdürlüğü ve Yüklenici firma aracılığı ile başlattığımız sokak köpeklerinin bakımı, aşılanması ve kısırlaştırılması çalışmalarımız sosyal medyada yapılan suçlamalar ile saldırıya uğramıştır. Yaptığımız işlemlerin tamamen resmi ve steril ortamlarda yapıldığı İlçe Kaymakamımız Fatih KAYABAŞI ve Belediye Başkanımız Kamil AYDINLI ile Çevre ve Orman Bakanlığı yetkilileri tarafından yapılan incelemeler ile tespit edilmiş ve Kastamonu Valimiz Yaşar Karadeniz Beye fotoğraflar aracılığı ile bilgi verilmiştir . Yapılan ameliyatlar sonucu klinik ortamında kendine geldikten sonra rehabilite sürecini en hijyenik ortamda geçirilebilmesi için bakım odaları hazırlanmıştır. Gerekli tüm çalışmalar titizlikle yürütülürken pervasızca suçlamalarda bulunanlar ve sosyal medya aracılığı ile karalama kampanyası başlatanlar hakkında gerekli başvurular yapılacaktır.