BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI Tarihi: 30.07.2020

Bütün ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de birlik ve beraberliğimizi, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla pekiştiren, Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz. Tüm ülkemizde ve güzel İlçemiz Küre’mizde Kurban Bayramını milletçe huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemiz dileğiyle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Biliyoruz ki, bayramlar dayanışmadır, bayramlar kardeşliktir, bayramlar paylaşmaktır, bayramlar birliktir. Bayramlar acılarımızı, kırgınlıklarımızı yüreğimize gömerek sevgiyle kucaklaşmaktır.

Bu bayramda, maalesef tüm dünyayı etkisi altına alan KOVİD-19 ile ilgili tehdit geçmiş değil. Bundan dolayı tüm hemşerilerimin alınan tedbirlere uymasını önemle rica ediyorum. Milletçe el ele vererek büyük bir dayanışma örneği sergilediğimiz bu günler de geçecek inşallah. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu güzel günlere hep birlikte kavuşacağız. Birlikte bir bayramı daha yaşayacak olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşarken, Kurban Bayramının, tüm insanlığa ve İslam dünyasına, ülkemize, ilimiz ve ilçemize sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü Yüce Allah’tan diliyor, tüm halkımıza aileleri ile birlikte daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.