BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN'IN YENİ YIL MESAJI Tarihi: 31.12.2020

Acısıyla tatlısıyla bugün itibariyle 2020 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlarla 2021 yılına giriyoruz. Koronavirüs salgını nedeni ile tüm dünya ile birlikte ülkemizde geride bıraktığımız 2020 senesinde oldukça zorlu bir sınavdan geçti ve geçmeye de devam ediyor. Yeni yıl yeniden başlamak demektir. Her yeni yıl geleceğe açılan bir umut hazinesi, bir ümit kapısıdır. Diliyorum ve ümit ediyorum ki; 2021 yılı insanlık adına tüm olumsuzların geride kaldığı, tüm insanlığa sağlık, barış ve huzuru getiren bir yıl olur.Bu vesile ile barışın, huzurun, kardeşliğin ve dostluğun egemen olduğu, pandeminin tamamen yok olduğu bir dünya ve İslam coğrafyası dileğiyle, yeni yılın Küre’mize, ülkemize ve tüm insanlık alemine hayırlar getirmesini diliyorum.