BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN'IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI Tarihi: 10.01.2020

​ Basınımız, toplumun temel taşlarından biridir. Gazetecilik mesleği çağımızın en zor mesleklerinden bir tanesidir. Gazeteciler vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgiyi almalarına olanak sağlamaktadır. İnsanları hızlı ve sağlıklı bilgilerle buluşturmak için her türlü zor koşulun üstesinden gelen gazeteciler, karşılaştıkları her türlü zorluğa rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir Bu vesile ile bizler mesai arkadaşı olarak gördüğümüz ve içinde bulundukları şart ya da koşullar ne olursa olsun görevleri peşinde koşan  tüm yerel ve  ulusal  gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü  kutluyor, tüm basın çalışanlarına başarılar diliyorum.