BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN'IN REGAİP KANDİLİ MESAJI Tarihi: 27.02.2020

Belediye Başkanımız Salih TURAN Regaip Kandili nedeni ile bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanımız Salih TURAN mesajında;

"İslam dünyası olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların Yüce Allah katında kabul olmasını diliyorum. Üç aylar Regaip Kandili’yle başlayan, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesiyle zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran, maddi ve manevi alanda bayrama dönüşen manevi yükseliş ve bağışlanma aylarıdır.

Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; bu mübarek günlerin insanlığın yaşadığı sıkıntıların sona ermesine vesile olmasını, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni eder, hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ederim, dedi.