BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN'IN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 105.YILI KUTLAMA MESAJI Tarihi: 18.03.2020

Belediye Başkanımız Salih TURAN Çanakkale Zaferi'nin 105.Yılı nedeni ile bir mesaj yayınladı. Başkanımızın mesajında;

Çanakkale Zaferimizin 105. yıldönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz.Yalnız bizim tarihimizin değil yakın dünya tarihinin kaydettiği en önemli, en büyük savaşlarından biri olan ve tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi olan ve tüm dünyaya “Çanakkale Geçilmez” dedirten bir kahramanlık öyküsüdür Çanakkale Deniz Zaferi.İmkansızın başarıldığı, vatanı, bayrağı, milleti, dini ve devleti için canını feda etmeye hazır, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün zorluklara, imkansızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadelenin destanı olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümünde başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve dua ile anıyorum, dedi.