BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN'IN ANNELER GÜNÜ MESAJI Tarihi: 10.05.2020

Sınırsız sevginin, şefkatin, merhametin, fedakârlığın, hoşgörünün ve sabrın timsali, her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan,  hiçbir değerle kıyaslanmayacak kadar kadar yüce bir duygu olan, Peygamber Efendimizin ‘Cennet, annelerin ayakları altındadır’ Hadis-i Şerifiyle payelendirdiği başımızın tacı tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım.

Annelerimiz, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak görüp, tüm hayatlarını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan, üzerimizde ödenmez hakkı bulunan nadide çiçeklerdir. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini kabul etmek, hepimize düşen en büyük sorumluluktur. Bugün her daim yanı başımızda olan annelerimizi ve aynı zamanda anne olmasa da annelik vazifesini hakkıyla yerine getirmiş tüm özel insanları hatırlamak için fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü`nü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Hayatını kaybetmiş, hakkın rahmetine kavuşmuş tüm kıymetli annelerimizi de saygı ve rahmetle anıyorum.