BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN'IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI Tarihi: 14.07.2020

15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü tarafından ülke savunmamız için alınmış silahlarla ve yine kamuya ait her türlü imkanı kullanmak suretiyle darbe girişiminde bulunulmuştur.15 Temmuz darbe girişimi gerçekleştiren hainler dünya üzerinde gazi ünvanına sahip tek meclis olan Türkiye Büyük Millet Meclisine saldırmış 251 yurttaşımızı şehit etmiş 2000 üstünde yurttaşımızın gazi olmasına, ülkemizin maddi ve manevi büyük zarara uğratılmasına sebep olmuşlardır.O kara ve hain gecede yüce Türk ulusu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla elinde ay yıldızlı bayraklarla meydanlara inerek, bir ulus  Dünya tarihinde belki de ilk kez, eşi görülmemiş bir şekilde hain bir darbe girişimini çıplak elleri ile, canları pahasına engelleyerek bir kahramanlık sergiledi. Yurdunu seven, kendisini bu ülkeye adamış bu yurdun yüce gönüllü insanları bu hain kalkışmaya izin vermedi.Bağımsızlık Marşı "Kim Bu Cennet Vatanın Uğruna Olmaz ki Feda" diyen  Aziz Türk Milleti hür ve bağımsız yaşama iradesi bir bir kez daha bütün dünyaya göstermiş tarihinin en görkemli destanlarından birini de 15 Temmuz 2016'da yazmıştır. 15 Temmuz Destanı hepimizin, tüm Türk ulusunundur. Bilinmelidir ki Türk Ulusunda bu vatan sevgisi oldukça adı ne olursa olsun tüm terör örgütleri ve hainler ne yaparlarsa yapsınlar Cumhuriyetimizin sonsuza dek var olmasına asla engel olamayacaklardır. Yüce Önder Atatürk'ün dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır.Sözlerime burada son verirken 15 TEMMUZ 2016 gecesi Fetullahçı Terör Örgütü tarafından ülkemize, milli iradaye, demokrasiye, ülkemizin birliğine, beraberliğine ve bütünlüğüne karşı gerçekleştirilen hain darbe girişimini lanetliyor, yaptıkları destansı mücadele sonrası hayatını kaybeden 251 demokrasi şehidine ve bu vatan için canını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Yüce Türk Milletine sabır, gazilerimize hayırlı ve sağlıklı ömür vermesini Rabbimizden niyaz ediyorum.

Allah Milletimizin Yar ve Yardımcısı olsun...