BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN'IN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI Tarihi: 08.03.2021

Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen, üstün fedakârlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir pay sahibi, aile bütünlüğümüzün sağlanmasının, başarılı ve mutlu nesillerin yetiştirilmesinin en büyük mimarı, eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş dünyasına kadar üstlendikleri sorumluluklarla Türk Milleti'nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olan başta tüm şehit anneleri ve eşleri olmak üzere; yaşamın her anında her türlü fedakârlıkta bulunan, yokluğumuzu ve sıkıntılarımızı paylaşan, her zaman yanımızda olan tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü” kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam dilerim. Bu vesile ile son yıllarda ülkemizde artış gösteren kadına yönelik şiddetinde sona ermesini temenni ederim.