BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN'IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI Tarihi: 10.03.2021

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bugünlerde, içinde barındırdığı en nadide gecelerden olan Miraç Kandili'ne erişmenin mutluluğunu ve manevi hazzını yaşıyoruz. Bu mübarek gecede yüce dinimiz İslam’ın ’yaratılanı severiz yaratandan ötürü’ prensibini hatırlayıp gönül kapılarımızı herkese açarak, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulması, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesi, dargınlıkların ve küskünlüklerin son bulması, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşması en büyük temennimizdir. Bu gecenin feyz ve hürmetine istinaden Yüce Allah’tan dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgını başta olmak üzere tüm olumsuzlukların bertaraf edilmesi en büyük duamızdır.Bu duygularla mübarek Miraç Kandili’nin ülkemize, milletimize, Küre’mize ve tüm İslam alemine sağlık, huzur, mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, kandilinizi tebrik ediyorum. Dualarda buluşmak ümidiyle hayırlı kandiller diliyorum.