BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURA'IN KADİR GECESİ MESAJI Tarihi: 18.05.2020

Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Hiç şüphesiz bu gece, kalbimizi kötülüklerden, düşmanlık ve nefretten arındırıp, sevgi, saygı ve kardeşlikle doldurmamız için büyük bir imkan sunmaktadır. Bizler bu imkânın bilicinde olarak ülkemizdeki kardeşlik ortamının bozulmaması ve tüm insanlığa barış ve huzurun gelmesi için dua edeceğiz. Millet olarak Ramazan ayının ve Kadir Gecesi’nin hepimizi kucaklayarak, birlik, beraberlik, bolluk, bereket, kazanç, yardımlaşma, paylaşma, dua, ziyaret, itibar, inanç, barış, mutluluk ikliminde birleştirmesini ve daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle, Kadir Gecesi’nin ülkemize, İslam alemine ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.