BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN'IN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI Tarihi: 18.05.2021

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Samsun'a çıkarak Kurtuluş Savaşımızı başlattığı,milli mücadelemizin ve ulusumuzun bağımsızlığı için milat olan 19 Mayıs 1919'un 102'inci yıl dönümü ile Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz.19 Mayıs düşman kuvvetlerinin topraklarımızdan söküp atıldığı,birlik ve beraberlik ruhumuzun güçlendiği,milletimizin yeniden diriliş günüdür.
   "Bütün ümidim gençliktedir." diyen Atatürk, binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ni çok güvendiği gençlere emanet etmiştir. Atatürk tarafından bayram hediye edilen, geleceğimiz ve ümidimiz olan gençlerimizin; ülkemizin bağımsızlığına, Cumhuriyetimize, Atatürk ilke ve inkılâplarına ve 19 Mayıs ruhuna her zaman sahip çıkacağına inancımız sonsuzdur. Gençlerimize her zaman güvenlik ve güvenmeye devam edeceğiz.
    Bu duygu ve düşüncelerle Türk gençliğine armağan edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102'inci Yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü,silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet minnet ve saygıyla anıyor ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.

#YüzyıllarYaşaCumhuriyet