BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI Tarihi: 22.05.2020

Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını en üst seviyede yaşadığımız bir Ramazan Ayı’nı geride bırakırken, bayrama erişmenin huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin öne çıktığı, bir olma, birlik olma şuurunun kuvvetlendiği günlerdir. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan virüs salgını yüzünden maalesef buruk bir bayram sevinci yaşıyoruz bu yıl.  Bu bayram belki büyüklerimizden ayrı kalacağız, geniş sofralarda buluşup özlem gideremeyeceğiz, sevdiklerimizden uzak kalacağız;  ancak yüreğimizde biriktirdiğimiz ve taşıp çağlayan sevgi, saygı, hoşgörü ve sevincimiz bir olacak. Fiziksel olarak bir araya gelemesek de duygularımızın buluştuğu yer aynı olacak, gönüllerimiz bir olacak. Güzel günlere en kısa zamanda kavuşabilmemiz, tekrar bir arada olabilmemiz için biraz daha sabretmeliyiz. Ben tüm kalbimle inanıyorum ki; devletimizin virüs nedeniyle aldığı tedbirler ve kararlar sayesinde, bizlerin de göstereceği sabır ve özverisi sayesinde o güzel günlere kavuşmamıza az kaldı. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirmesini ve içerisinde bulunduğumuz zor günleri geride bırakmamıza vesile olmasını temenni ediyorum.

Sevincin, mutluluğun ve paylaşmanın en üst seviyede yaşandığı şeker tadında nice bayramlar yaşamak temennisiyle saygı ve sevgilerimiz sunuyorum.