BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI Tarihi: 13.05.2021

Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı'nı geride bırakarak sevgiyi, mutluluğu ve kardeşliği paylaşmanın vakti olan Ramazan Bayramına ulaşmanın sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz.
Bayramlar bizleri birbirimize yaklaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve beraberliği sağlayan özel günlerdir. Salgınla mücadele tedbirleri kapsamında her ne kadar yakınlarımızla ve sevdiklerimizle eskisi kadar bir araya gelemiyor olsak da bu mübarek Ramazan Bayramında kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır.
Bu vesile ile Yüce Allah'tan Ramazan Bayramı'nın ilçemiz, ülkemiz, tüm İslam ve insanlık âlemi için daha güzel yarınlara vesile olmasını, sağlık,barış, huzur ve mutluluk getirmesini diler, en kalbî duygularımla bayramınızı kutlarım.