BELEDİYE BAŞKANIMIZ SALİH TURAN'IN YARI YIL TATİL MESAJI Tarihi: 17.01.2020

2019-2020 Eğitim-Öğretim  yılını yarılayarak bugün ara karne almanın heyecanını yaşayan tüm sevgili öğrencilerimizi ve kıymetli Öğretmenlerimizi emeklerinden ve başarılarından dolayı kutluyorum. 15 günlük ara tatil ile birlikte birinci dönem yorgunluğunu atacak olan tüm eğitim emekçilerimiz ve öğrencilerimize güzel, keyifli ve verimli bir sömestr tatili geçirmelerini diliyor, başarılarının 2.dönemde de devam etmesini diliyorum.2019-2020 Eğitim-Öğretim  yılını yarılayarak bugün ara karne almanın heyecanını yaşayan tüm sevgili öğrencilerimizi ve kıymetli Öğretmenlerimizi emeklerinden ve başarılarından dolayı kutluyorum. 15 günlük ara tatil ile birlikte birinci dönem yorgunluğunu atacak olan tüm eğitim emekçilerimiz ve öğrencilerimize güzel, keyifli ve verimli bir sömestr tatili geçirmelerini diliyor, başarılarının 2.dönemde de devam etmesini diliyorum.