BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BARIŞ PINARI HAREKATI MESAJI Tarihi: 10.10.2019

Belediye Başkanımız Salih TURAN Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye'nin kuzeyine başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile ilgili mesaj yayınladı.Başkanımız yayınladığı mesajında;

"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Suriye’nin kuzeyinde ülkemiz için tehdit unsuru olan terör örgütlerine karşı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın başkomutanlığında Barış Pınarı Harekatı’na start vermiştir. Tüm ulusumuzun müşterek sevdası, müşterek davası ve derdi vatanımız, Türkiyemizdir. Yüce vatanımıza karşı yönelen terör tehdidinin bertaraf edilmesi ve bölgede kalıcı huzurun sağlanması adına başlatılan Barış Pınarı Harekatının başarıyla sonuçlanmasını Yüce Allah'tan diliyor, bu uğurda mücadele eden kahraman ordumuza muvaffakiyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun." dedi.