BELEDİYE BAŞKANIMIZIN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLE İLGİLİ MESAJI Tarihi: 22.03.2020

Değerli vatandaşlarım;

Bildiğiniz üzere tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüsü nedeniyle İçişleri Bakanlığımızca 65 Yaş ve Üstü ile Kronik Rahatsızlığı Olan vatandaşlarımızın Sokağa Çıkması yasaklanmıştır. Bu sebeple 65 yaş ve üzeri ile kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızın sağlık başta olmak üzere temel ihtiyaçların karşılanabilmesi için, gerek şahsım gerek personelim 24 saat hizmetinizde olacağız.

Bu sebeple bugün ekiplerimizce ilgili kapsamdaki vatandaşlarımıza irtibat numaralarımızın bulunduğu broşürler dağıtılmış olup, hiç çekinmeden 7/24 ilgili irtibat numaraları ile iletişime geçerek ihtiyaç ve taleplerinizi bildirebilirsiniz.

Sizleri seviyoruz dualarınıza ve desteklerinize bugünlerde daha çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Bugünleri hep birlikte aşacağımıza inanıyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyor, sağlıklı ömürler diliyorum.

Salih TURAN
Küre Belediye Başkanı